Basiscursus Fotografie

Iedereen kan een foto maken, maar niet iedereen kan fotograferen. Wil jij graag meer uit je fotografie halen? Om een mooie foto te maken is er meer nodig dan een goede camera. In deze basiscursus fotografie ga je de camera handmatig leren gebruiken waarbij je zelf de camera leert instellen. De volgende onderwerpen komen in theorie en praktijk aan bod:

  • Goed belichten (sluitertijd, diafragma en ISO)
  • Scherpstellen
  • Werken in de M-stand
  • Keuze van de lens
  • Compositieregels
  • Werken met de ingebouwde flitser

Wil je weten of deze cursus bij je past? een afspraak om de wensen met elkaar te bespreken. Er kan gekozen worden voor een cursus op maat waarbij je individuele aandacht krijgt of in groepsverband. 

De basiscursus fotografie bestaat uit 7 lessen van 2 uur (1 uur theorie en 1 uur praktijk). Elke les staat in het teken van een onderwerp zoals belichten, compositie, scherpstellen. Aan het einde van de les krijg je een praktijkopdracht mee die je voor de volgende les moet uitwerken. In overleg kan de les wekelijks plaatsvinden of om de twee weken. De resultaten van de praktijkopdrachten worden besproken. In de praktijkles gaan we samen op stap om te fotograferen.

Onderstaand vind je een overzicht van mijn tarieven. Voor privé lessen kun je na 2 lessen beslissen of je door wilt gaan. Heb je andere wensen en wil je een voorstel op maat? Neem contact met mij op via het contactformulier of info@fotomeijs.nl, zo kan ik aan de hand van jouw wensen een aantrekkelijke offerte maken. 

Basiscursus Prive
€800
✓ Thuis op locatie
✓ 7 lesdagen van 2 uur
✓ Theorie en praktijk
✓ Lesreader uitgeprint
✓ Inclusief reiskosten binnen Zuid Holland
Basiscursus Groep
€700 p.p
✓ Minimaal 2 personen
✓ 7 lesdagen van 3 uur
✓ Theorie en praktijk
✓ Lesreader uitgeprint